Rondreizen met de boot - cruise

 
 

Van noord naar zuid... de mooiste rondreizen

 
 

 

 
  Waar men ook komt, overal vindt men de briljante sporen van de vroegere Moorse overheersing. Een rondreis is dé manier om Portugal te ontdekken! Ervaar de romantiek in die heerlijke oude vissersplaatsjes gelegen aan prachtige uitgestrekte stranden.

Met een rondreis door Portugal leert u het land pas echt kennen. Wij hebben de mooiste rondreizen voor u op een rij gezet zodat u niets hoeft te missen.
 
    
 
 
 
Cruise in de Douro
    Proef de Portwijn in de wijnkelders en ervaar zelf de oude tradities van de rivier, het land en de wijn. Geniet op het station van Pinhão van de liefdevol beschilderde, mooie Azulejos (tegels), en adem de nostalgische atmosfeer in.
2P 8 dagen    
Vanaf € 945,00 p.p.

meer...


Cruise in Algarve
    Deze fantastische cruise laat het zuiden van Portugal van een heel andere kant zien. Met haar luxe hutten is dit All-in arrangement aan boord een ideaal alternatief voor een verblijf in hotels of appartementen.
2P 8 dagen    
Vanaf € 795,00 p.p.

meer...


Zeilvakantie
    Wie op zoek is naar een ontspannen vakantie op het water, zeilt deze zomer mee aan boord van een klassieke 2-mast schoener. We varen geen vaste route. Samen maken we de vakantie.
1P 8/15 dag.    
Inpakken en wegwezen!

meer...


Avontuurlijk Rivier Safari
    4 dagen lang een safari in de rivier Douro. Adembenemende uitzichten  en spannende momenten maken van deze Safari een fantastische ervaring. "Back to  the nature " is nog nooit zo spannend geweest!
8P 4 dagen    
Vanaf € 600,00 p.p.
meer...

 
     
     
 

 

 
     

Rondreizen in Portugal

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

 

  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo