De leukste dagtours in Azoren & Madeira

 
 

Ontdek een heel andere kant van Portugal!

 
 

Vanaf 1 persoon of met kleine groepjes, kunnen deze tochten iedere dag worden gedaan. U reserveert simpelweg voor de door u gewenste datum en aantal. Alle tochten kunnen ook exclusief voor uw gezelschap. 

De tours met een V zijn uitjes waarvoor uw een kaart (Voucher) kunt kopen om mee te gaan. Deze tochten vertrekken vanuit een vaste plaats of vanuit uw verblijflocatie. Door een voucher te kopen, reserveert u van tevoren uw plaatsen bij deze tours. 

 
     
 
 
 
Zwemmen met dolfijnen!
    Geniet van de unieke en intieme ervaring van echt zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke omgeving, het oceaan! Ga mee en ervaar hoe het is om dolfijnen van dichtbij te bestuderen en contact met ze te maken.
V 3 uur    
€ 63,00
meer...

Walvissen opzoeken
    Kom aan boord en beleef dit onvergetelijke en unieke avontuur in het hart van de Atlantische Oceaan. Eén van de meest indrukwekkende plekken op de wereld waar u de zeebewoners kunt observeren. Een deel van de oceaan dat bekend staat om haar grote diversiteit aan soorten en rassen.
V 3 uur    
€ 50,00/€ 35,00
meer...

Jeep tours
    In veilige landrovers beleeft u een opwindende dag langs de verscholen mooie wegjes van het eiland São Miguel. Tijdens de tocht wordt meerdere malen gestopt om te genieten van de mooie panorama’s. U mag zelf kiezen of u de oostelijke- of het westelijke deel van São Miguel bezoekt.
V 1/2 dag    
€ 35,00/€ 17,00
meer...

Jeep tours - inclusief lunch
    In veilige landrovers beleeft u een opwindende dag langs de verscholen mooie wegjes van het eiland São Miguel. Tijdens de tocht wordt meerdere malen gestopt om te genieten van de mooie panorama’s. Bij deze dagexcursie op São Miguel is de lunch in een Azoriaans restaurant inbegrepen.
V 1 dag    
Vanaf € 420,00 p.p.
meer...

Wandeltours
    Op het grootste eiland van de archipel, São Miguel, maakt u kennis met de uitbundige subtropische Azoreaanse flora en het bijzondere vulkanische landschap. U maakt wandelingen langs de kratermeren Sete Cidades en Lagoa do Fogo en de stoombronnen van Furnas.
V 1/2 dag    
Vanaf € 45,00 p.p.
meer...

 
  Alle tours zijn ook mogelijk voor groepen of exclusief vanaf 1 persoon. Vraag informatie aan.  
     
 

 

 
     

Welkom in de Azoren

Portugal ontdekken

Slapen in Portugal

Zoeken per regio

meer over ons

  
      
  

Start | Contact | Uw programma of locatie hier? | Adverteren

  
  

2006 © madalo